top of page

The Eight Second Choir

“The Eight Second Choir” és una agrupació formada principalment per estudiants del Conservatori de Música de Zhejiang amb cors de veus mixtes, veus masculines, veus femenines i una formació de cambra.

Fundat pel reconegut director xinès Yan Baolin, el cor ha desenvolupat una metodologia científica i sistemàtica per la seva preparació, adaptada a la interpretació dels clàssics del repertori xinès i internacional de diferents estils i èpoques, i que també els ha portat a interpretar amb un estil únic obres de nova composició. “Gèneres diversos, estils multidimensionals, diversitat cultural i líders en l’àmbit nacional” són algunes de les crítiques que resumeixen l’opinió dels experts sobre “The Eight Second Choir”.

La seva reputació artística els ha portat a actuar freqüentment per tota Xina i a l’estranger amb obres que han gaudit de gran popularitat com ’Shangri La’, ‘The Love Song of She Nationality’, ‘I'm a Train’, ’Jumping to the Blue Sky’, ‘Yearning for Snow Terrain’ i ‘Kaisa-isaNiyan’. L’any 2011, el “13th China Shanghai International Arts Festival” els va reconèixer com “Representants de la Nova Tendència dels Cors xinesos”.

Seguidor dels estàndards internacionals, “The Eight Second Choir” és un cor en procés de creixement constant.​

bottom of page