top of page

coro adicora

El Cor ADICORA està integrat per 45 directors que estan associats a l'Associació de Directors de Cor de la República Argentina, entitat fundada a la ciutat de Còrdova en 2003 i que compta amb membres i filials en tot el territori del país.

El repertori triat per a les seves actuacions en els concerts d'extensió del Simposi Mundial de Música Coral - Barcelona 2017 és un recorregut per la música coral argentina. Obres d'Alberto Ginastera, Luis Gianneo, Roberto Caamaño, Carlos Guastavino, Fernando Moruja i Julio Veiés, i harmonitzacions sobre temes folklòrics i populars de la mà d'Hugo de la Vega, Eduardo Ferraudi i altres arranjadors destacats. En aquest any es compleix el centenari del naixement de Gustavo Cuchi Leguizamón, compositor de la província de Salta que va ampliar les fronteres harmòniques de la zamba i la chacarera, per la qual cosa el Cor ADICORA interpretarà la seva música.

Aquest programa de concert va ser elaborat amb l'ajuda del Consell Honorari Consultiu d’ADICORA, en el qual els mestres de més destacada trajectòria col·laboren amb la institució cada vegada que les autoritats ho requereixen. Així mateix, alguns d'aquests mestres van dirigir els assajos realitzats a Buenos Aires, amb motiu de l'Assemblea Anual d’ADICORA. Per decisió dels integrants del cor, els diferents directors s'alternaran per dirigir una obra cadascun en els concerts d'aquesta gira.​

bottom of page