top of page

Ellerhein Girls' Choir

El Cor de Nens de Tallin, predecessor de Cor Ellerhein de noies, va ser fundat el 1952 pel professor Heino Kaljuste (1925-1989). El cor va ser reanomenat Ellerhein el 1969, en el 100 aniversari de les festes de la cançó d'Estònia. Amb els anys, Ellerhein s’ha convertit en un centre d’estudi coral que inclou un centre de preparació, el Cor de Nens i Cor Ellerhein de noies on tots els cantants reben formació vocal, solfeig i harmonia utilitzant el sistema Kodaly pel aprenentatge de nou repertori.

Des 2012, la direcció artística recau en Ingrid Kõrvits. Ülle Sander és el mestre de cor i solfeig, Vilja Sliževski el pedagog vocal, Kadri Toomoja el pianista i Mèrit Tuuling el director del cor i el seu repertori abasta tant la música coral clàssica com contemporània de compositors destacats de tot el món.

Ellerhein ha participat exitosament a diversos concursos corals internacionals. A la primavera de 2012, el cor va participar al Certamen Coral Internacional "Ave Verum" a Baden, Àustria on va rebre el segon premi. A l'abril de 2013, el cor va obtenir el segon lloc en la categoria de cors juvenils - i Ingrid Kõrvits va rebre el premi al Millor Director- al Certamen Coral Internacional "Tallin 2013". Al juliol de 2013, el cor va participar al 31 Festival Internacional de Cantonigros a Espanya on van guanyar el III premi en la categoria de cors femenins i el II premi en la categoria de música popular, per posteriorment oferir concerts a Andorra, Madrid, Burgos. Al setembre de 2013, el cor va participar al Festival Coral Cruïlla de Limassol a Xipre. Al juliol de 2014, el cor va guanyar el Gran Premi al 53 concurs coral internacional Seghizzy i al febrer de l'any 2015 va interpretar la "Passió segons Sant Mateu" al MustenonFest a Israel.

bottom of page