top of page

GRUPO VOCAL AEQUALIS

Fundat el 1998 per la seva directora Mariana González Lanuza, el Grup Vocal Aequalis és un cor de cambra compromès amb la interpretació de la música coral argentina i internacional. En els últims anys s'ha centrat en la música coral de compositors contemporanis, com Arvo Pärt, Morten Lauridsen, Cyrillus Kreek, Rihards Dubra i Ēriks Ešenvalds.

El Grup Vocal Aequalis ha estat dirigit per prestigioses batutes, com el professor Péter Erdei, el mestre Janos Czifra, entre d'altres, i ha estat patrocinat per ambaixades i institucions internacionals.

El cor ha actuat en escenaris de Buenos Aires, en ciutats de l'interior del país i ha participat en festivals a Espanya (Barcelona 2009 i 2013), França (Provença, 2011 i Avairon, 2013) i Àustria (Salzburg, 2011). El 2014, el Grup Vocal Aequalis i la seva directora van convidar al prestigiós director català Daniel Mestre Dalmau a dirigir un taller per a directors de cor i orquestra sobre "Bach - Mendelssohn - Rheinberger i la tradició de cor luterà".

El cor és convidat habitual en cicles de concerts anuals a la ciutat de Buenos Aires, com "La Nit dels Museus", en la històrica església de Sant Ignasi de Loiola.​

bottom of page