top of page

mixed choir kulkuset

SekakuoroKulkuset va ser fundat després de la independència finlandesa al gener de 1918, sent un dels cors mixtos més antics de Finlàndia. L’agrupació està formada per un cor principal, un cor “senior”, un cor de cambra, EnsembleVivere, i diversos grups més petits, tenint en total més d'un centenar de membres.

Kulkuset ha comptat amb directors que han desenvolupat les seves tasques durant llargs períodes de temps, permetent-li un procés de desenvolupament constant. Des de la tardor del 2014, Heidi Gräsbeck s’encarrega de la direcció, afegint valor a les habilitats del cor en tots els camps del cant coral.

Interpretant, principalment, música a cappella, el cor té un repertori versàtil en el qual la música finlandesa ha estat, per descomptat, molt important, això, però, no ha impedit que Kulkuset desenvolupi un repertori que prové de fonts diverses i que inclou des de música antiga fins a composicions contemporànies. El cor també ha encarregat obres de nova composició i arranjaments a molts compositors finlandesos contemporanis.

Kulkuset fa concerts tant a Finlàndia com a l'estranger i participa regularment en festivals musicals i concursos. Un cor actiu, progressista i ambiciós que s'esforça per fer que cada actuació sigui única. Per Kulkuset, cap cançó val la pena si no arriba tant al cor de qui escolta com el cor del cantaire.​

bottom of page