top of page

THE NORTH COaST CHORALE

L’any 1990 un grup de cantants, amb la idea d’apropar el cant coral  al Comtat, es van unir amb el propòsit de compartir la seva passió amb la comunitat mitjançant la música coral. Durant els seus anys d'existència ininterrompuda, el cor ha tingut l'oportunitat de ser dirigit  per talentosos directors i en l’actualitat per Denise Reed.

La Missió de la coral és ser una organització sense ànim de lucre, de benvinguda, basada en la comunitat, dedicada a la difusió de la música coral i compromesa amb la promoció de l'educació musical.

Des de la seva fundació, el cor ha presentat cada any dos concerts, a la primavera i a l’hivern,amb gèneres i repertoris diversos, aconseguint invitacions per actuar addicionalment amb altres organitzacions de música i festivals d’arreu.

Al llarg dels anys, “North Coast Chorale” ha estat vinculat al “Clatsop Community College” d’Astoria, Oregon, i gràcies a aquest lligam molts estudiants han esdevingut membres de la formació. Així mateix, el cor ha estat vinculat al “Clatsop County Children’s Chorus”, el cor de nens del comptat, amb qui també ha compartit diferents produccions.

Demostrant el seu compromís social el cor presenta sempre un Messies participatiu al començament de la temporada d'Advent a benefici del banc d'aliments local on, els últims 10 anys, ha recaptat més de $ 10.000,00 per ajudar els membres de la seva comunitat.

El repertori del “North Coast Chorale” inclou: “Amahl and the Night Visitors”, “Joseph and the Amazing Technicolor DreamCoat”, els “Magnificats” de Bach i Rutter, “Mass of the Children”, “The Armed Man – A Mass for Peace” de Rutter, la “Gospel Mass” de Robert Ray, així com una llarga selecció d’espirituals, composicions de jazz i cors d’òpera. També han interpretat “A Ceremony of Carols” de Benjamin Britten, “Elijah” de Mendelssohn i obres de gran format com el Messies de Handel, i pel seu 25è Aniversari, va encarregar una obra, “El Viatge”, a la compositora local Barbara Poulshock, que descriu vida en el Riu Colúmbia a través de la poesia de poetes americans significatius com Emily Dickenson.

North Coast Chorale ha col·laborat amb el Festival escandinau de Santa Llúcia, La Banda Simfònica de la Costa Nord, El Festival de Música Astoria i Cascadia i la “Concert Opera Company” d'Eugene Oregon.​

bottom of page