top of page

rAFFLES SINGERS

Va ser fundat el 2001, quan els cantants de la coral Raffles que havien guanyat el premi al Millor Cor de l'Any el 1999 es van reunir de nou per cantar sota la direcció del guardonat director Ban Toh. El concert inaugural va ser un ple total al “Victòria Concert Hall”. Des de llavors, el cor ha seguit sent la plataforma d'excel·lència coral per directors de cor, mestres i cantants, que s'han graduat de escoles corals guardonades a Europa i Singapur.

El 2006 el cor guanyar va guanyar el diploma d’or i el premi en la seva categoría al 34 Festival Internacional de cançons a Olomouc. El 2007, va guanyar un altre or en el 17 Festival Internacional de Música d'Advent i Nadal a Praga i el 2008 va ser convidat a tocar en la inauguració del Festival Internacional de Jardins de Singapur.

Al juny de 2015, els Raffles Singers van guanyar al 3er Festival i concurs Internacional de Cors Copèrnic a Torun, Polònia, quan va ser guardonat amb un Diploma d'Or, el premi de la Categoria, i sobretot el Gran Premi de la competició. El cor també va cantar durant una missa a l'Església de Santa Creu, on es conserva el cor de Chopin, rebent  una ovació de peu després del seu concert.

Els Raffles Singers també han continuat amb el seu compromís amb l’escena coral a Singapur ajudant amb la seva programació amb la recaptació de fons per a la comunitat i la caritat. El cor també ha cantant de grans obres corals.

bottom of page