top of page

Del 22 al 29 de Juliol de 2017

146 cors inscrits! / 146 registered choirs!

Aquest és el nombre de cors que s’han inscrit per ser seleccionats per a participar com a cors convidats al Simposi de Barcelona. Cors d’adults, infantils, juvenils, femenins, d’homes, professionals, provinents de 46 països diferents d’arreu del món. Tot un èxit d’inscripció que farà difícil la tasca de seleccionar els millors cors al Comitè Artístic del Simposi!

This is the number of choirs that have applied to be selected to participate as guests in the Barcelona Symposium 2017. Adults, children, youth, women, men, professional, all kind of choirs from 46 different countries around the world. A success that will make very difficult the task of selecting the best choirs for the Artistic Committee of the Symposium!bottom of page