top of page

Del 22 al 29 de Juliol de 2017

Èxit de sol·licituds de cors i conferenciants. / Successful applications for choirs and lecturers.


El Simposi de Barcelona ja està en marxa. Després de la crida per buscar els millors cors del món, vam tenir la resposta de 146, entre els quals s'escolliran els 22 millors. La crida als conferenciants va superar les nostres expectatives: 165 sol·licituds per només 36 places! Algunes de les sol·licituds inclouen més d'una proposta. "Els Colors de la Pau" és el lema del WSCM11. Els colors simbolitzen la pluralitat de la vida del cant coral en el món. Les múltiples organitzacions corals d'arreu del món, la gran varietat d'estils i característiques de la música coral, els diferents models pedagògics musicals existents, la diversitat de cors, directors, repertori, tallers, conferències, taules rodones i exposicions que tindran lloc durant els Simposi de Barcelona així ho demostren.

The Barcelona Symposium is well under way. After the success of the call for performances (146 choir applications), the call for lectures has also exceeded our expectations with 165 applications, some including several proposals on different subjects. The Colors of Peace is the theme of the next IFCM World Symposium on Choral Music. The ‘colors’ symbolize the pluralism of international choral life. Various choral structures and sounds, educational models, training and management, conducting and composition techniques will be the essence of the concerts, workshops, lectures and roundtables presented during the Symposium.


bottom of page