top of page

Del 22 al 29 de Juliol de 2017

S'acaba amb èxit el Musicoral d'enguany

Un cop acabada l’edició d’enguany, podem afirmar que la 38a edició del Musicoral del Baix Llobregat ha obtingut bons resultats i així ho corroboren les opinions de cantaires i del públic en general.


Finalment, van ser vuit concerts en lloc de deu amb la participació de cinc grups corals en cadascun. Tot i això, la música ens va fer vibrar com sempre.


Els organitzadors: el Cor de la Unió Coral (Sant Feliu de Llobregat, 17 de febrer), l’Associació Cor Nova Tardor (Cornellà de Llobregat, 18 de febrer), la Coral Heura (l'Hospitalet de Llobregat, 25 de febrer), la Coral Som Cor (Sant Vicenç dels Horts, 3 de març), la Coral Ressò (Sant Boi de Llobregat, 9 de març), la Coral Sant Esteve (Sant Esteve Sesrovires, 10 de març), el Grup de Cantaires la Palma (la Palma de Cervelló, 17 de març), i la Coral Ferran Sors (Sant Andreu de la Barca, 23 de març) han respost plenament a la confiança dipositada en ells, ja que en tot moment han procurat que els concerts fossin un èxit, tant organitzativament com en l’amable atenció envers tots els cantaires que acollien. És un orgull viure la música coral amb un ambient de persones com aquest. Gràcies.


Aquest any hi han participat 37 entitats corals del total de 40 afiliades a la FCEC del Baix Llobregat i part de l’Hospitalet de Llobregat. S’ha comptabilitzat un total de 31 directores i directors i 803 cantaires, així com 14 pianistes i 7 instrumentistes. S’ha d’agrair també la col·laboració rebuda per part d’Ajuntaments i altres per poder realitzar els nostres concerts.


La FCEC ha entregat a cada entitat coral l’obra “Comiat de l’ànima”, del músic i pedagog català Cristòfol Taltabull (1888-1964), per a cor i piano. I als organitzadors, l’habitual diploma on queda reflectit el concert organitzat amb la data i els seus protagonistes.


Vull recordar i retre merescut homenatge a les cinc corals que han participat en totes les edicions del Musicoral: Agrupament Coral La Lira, Coral Margalló, Coral Renaixença, Orfeó Vicentí i Societat Coral Recreativa Lo Llobregat de les Flors.


Cordialment,


Jaume Gavaldà i Subirachs

FCEC.

Delegat al Baix Llobregat

25 de març de 2024
Comments


bottom of page