top of page

VIVA! Youth Singers of Toronto

“VIVA! Youth Singers of Toronto” és una organització coral vibrant i innovadora amb cantaires des dels 4 anys fins a l’edat adulta, que té per objectiu oferir l’oportunitat d’aconseguir l’excel·lència artística dins d’una comunitat inclusiva i centrada en els seus membres.

Fundada per Carol Woodward Ratzlaff l’any 2000, l’agrupació VIVA! està formada per cinc cors que, a més d’interpretar música coral d’alt nivell, participen en activitats que promouen el desenvolupament d’habilitats, així com la formació musical i dramàtica.

Reconegut per les estrenes d’obres canadenques que li són encarregades, així com per la seva programació diversa, VIVA!, presenta anualment a Toronto dos cicles de concerts i ha actuat a les principals sales de concerts de la seva ciutat amb artistes convidats, intèrprets i agrupacions de primer nivell.

VIVA! ha estat de gira per Anglaterra, Gal·les i Grècia, on van ser guardonats amb la medalla de plata tant en la categoria SSA com SATB del “Preveza International Choral Competition”. El juny del 2016, els cinc cors de l’agrupació VIVA! van actuar en quatre representacions escenificades de “The Sword and the Schoolyard”, una òpera de Dean Burry, encarregada a l’agrupació per a la seva estrena en un dels nous teatres de Toronto, interpretant-la, posteriorment, dins del “Luminato Festival 2016”.

Ara VIVA! Youth Singers of Toronto estarà de gira per Espanya i feliç de formar part del Simposi Mundial de Música Coral a Barcelona. www.vivayouthsingers.com

bottom of page