top of page

ANSAN CITY CHOIR

L'Ansan City Choir, va ser fundat l'any 1995, és un cor professional de la República de Corea que, per la seva qualitat musical, acostuma a representar el su país en actes i esdeveniments internacionals. El cor treballa tot tipus de repertoris i estils: des de la música del renaixement fins a la contemporània dels nostres dies. 

 

Sota la direcció del Dr. Shin-Hwa Park, el cor manté la seva reputació gràcies a la seva professionalitat, a la temporada anual de concerts que ofereixen (més de 52), realitzant nombroses aparicions públiques i participant al Korea Choral Festival d'entre altres concursos i festivals.

 

El cor mostra un especial interès per conéixer l'escena coral internacional i per donar-se a conèixer. L'any 2002 van ser seleccionals per la IFCM per participar al 6è World Choral Symposium de Minneapolis. Arran d'això, van rebre la invitació per participar al Missoula’s 2006 International Choral Festival. El juny del 2011, el cor va ser convidat per cantar a la Basílica de Sant Pere a Roma, davant el Papa. El febrer de 2015, el cor va ser convidat com representants de Korea a la Conferència Nacional de la ACDA celebrada a Salt Lake City. 

  

Dr. Shin-Hwa Park, director 

El Dr. Shin-Hwa Park, director de l'Ansan City Choir, és també professor a la Ewha Womans University, president de la Federació Koreana de Música Coral (KFCM), antic president de de l'Associació Koreana de Director de Cors (KCDA), director del Ewha Chamber Choir i de la FEBC-FM Christian radio. La seva formació també inclou el Bachelor i Master en música litúrgica i vocal de la Yonsei University de Seoul i el seu doctorat D.M.A. en direcció coral i repertori per la University of Colorado Boulder.

 

El Dr. Park és un dels directors corals més experts de Korea. Ha estat director del National Chorus de Korea, Seoul Metropolitan Chorus, Busan City Choir, així com d'altres formacions. També ofereix més de 40 conferències anuals. Entre 1996 i 2015, els seus cors han enregistrat 83 CDs.

 

Dr. Park és també director del Calvary Choir de la Young-Nak Presbyterian Church, format per 150 cantaires. Va guanyar el primer premi de Ulrim l'any 2004, també ha estat guardonat amb l'Ansan Art Prize el mateix any. El 2012 va ser seleccionat com un dels millors professors de la Ewha Womans University. 

 

ANSAN CITY CHOIR

Psalm 150

bottom of page