top of page

El Cor de Cambra de la  FCEC

El passat mes de juliol us anunciàvem la formació del Cor de Cambra. Després d’una selecció entre els més de 40 candidats que es van presentar, van quedar 18 cantaires.

Es van reunir per primera vegada el cap de setmana del 15 al 17 durant el que van estar assajant el repertori que presentaran aquest any amb obres de Joan Just, Manuel Blancafort, Francesc Vila, Manel Oltra, Carles Prat i Bernat Vivancos, sota la direcció de Montserrat Rios i Daniel Mestre.

A més van comptar amb la presència d’un dels tres autors contemporanis que han afegit al repertori. El diumenge al matí en Raimon Romaní va treballar amb ells la seva peça “Caelus novus et terra nova”

L’estrena del cor es va fer a Portugal dins el marc de la Fira del Llibre que aquest any tenia com a país convidat Catalunya.

El dia 24 d’agost el Cor de Cambra va marxar cap a Lisboa on el dia següent faria 2 concerts. Un al Palacete dos Condes de Monte Real, seu de l’IFCM (International Federation on Choral Music) dels que la FCEC forma part. L’altre es va fer en el marc de la Fira Internacional del Llibre de Portugal on Catalunya era el país convidat i al qual ens va acompanyar el delegat del govern de Catalunya el Dr. Rui Reis i el president d’Adifolk Ivan Besora.

L’endemà, el 25, el Cor va marxar cap a Elvas on tindria lloc l’Aplec Internacional d’Adifolk on el Cor de Cambra va fer dos concerts a la Catedral i va participar en els diferents actes que s’hi van fer amb un gran èxit.

Es preveu fer una gira de concerts pel territori aquesta tardor.

WhatsApp Image 2022-08-28 at 17.07.13.jpeg

El passat 20 de novembre el Cor de Cambra va fer la seva presentació a Barcelona. Va ser dins el XXVè Cicle Catalunya Coral i van estar acompanyats pel Cor Harmonis de Monistrol de Montserrrat.

Cor de CAmbra Igualada_edited.jpg

Prèviament aquell mateix matí el Cor va fer un concert a l'església de l'Escola Pia d'Igualada amb presència de familiars del Mestre Just. Al que va seguir un dinar de germanor del Cor a Igualada mateix.

El12 de febrer vam fer un concert a Castellbell i el Vilar amb  el cor Capella de Música Burés on es van interpretar obres del Mestre Vila. Prèviament Hi va haver un assaig a Sant Vicenç de Castellet en el local cedit per la Coral Nou Horitzó.

 

El passat  14 de maig vam participar en el 40è Cicle del Maig Coral del Barcelonès juntament amb la Capella Gramalla i el Cor Tessàlia. Concert es va fer a la Parròquia de Sant Pere de les Puel·les de Barcelona.

 

Ara estem preparant un nou programa, comptant amb les noves incorporacions sorgides de les audicions que es van fer el passat mes de maig, i que estrenarem en la propera gira per Gorizia (Itàlia ) i Villach (Àustria) on hem sigut tornats a triat per a representar el mon coral juntament amb la Coral PradesCor de Prades en el 35è Aplec Internacional d'Adifolk.

 

  

bottom of page