top of page

ELEKTRA WOMEN'S CHOIR

L'Elektra Women’s Choir de Vancouver, Canadà, és un cor femení referent al seu país, des de l'any 1987. Sota la direcció artística de Morna Edmundson, el cor és conegut per l'originalitat dels seus programes, la clara voluntat de recerca del repertori coral femení i per les composicions encarregades a compositors actuals. 

 

L'Elektra compleix la premisa "d'inspirar i guiar" al públic a través dels concerts i els encàrrecs. El cor ha encarregat més de 70 noves composicions i arranjaments, i ha enregistrat més de 13 obres que podeu trobar a iTunes. A la web d'Elektra podreu trobar un llistat amb el repertori del cor realitzat fins a l'actualitat.

 

Amb el seu projecte musical, Elektra vol animar i encoratjar la nova generació de cantaires i compositors a seguir treballant. El cor ha estat guardonat amb nombrosos premis del seu país i ha rebut l'honor de participar i oferir concerts en presentacions i conferències de la Choral Canada, l'American Choral Directors Association, la Chorus America, la International Society for Music Education, i la International Federation for Choral Music (IFCM).

 

Elektra participa amb entusiasme en col·laboracions i projectes comuns amb altres entitats musicals com la Vancouver Symphony Orchestra i el Leoni Men’s Choir i participa a festivals i cicles de concerts.

 

MORNA EDMUNDSON, directora

Morna Edmundson és una de les directores de cor més reconegudes del Canadà, amb una sòlida reputació per la seva excel·lència. Apassionada des de la infància pel cant coral, es va graduar en cant i direcció a Vancouver, Bellingham i Estocolm (Suècia).

 

Entre els seus professors destaca Eric Ericson. L'any 1987, va fundar l'Elektra Women's Choir amb Diane Loomer i van co-dirigir-lo fins l'any 2009. A partir d'aquest moment Morna pren el rol de directora artística d'Elektra. 

 

Durant 14 anys, Morna ha compartit la seva passió pel cant coral i el repertori d'excel·lència amb la nova generació de cantaires, des del seu rol de directora artística associada de la Coastal Sound Music Academy, on ella va ser la directora del Youth Chamber Choir.  

Morna ha dirigit corals de Nord-Amèrica i Àsia, entre els quals destaca el National Women’s Honour Choir. També ofereix tallers i seminaris amb cors de totes les edats i característiques. 

 

L'any 2000 Morna va ser guardonada amb el premi Healey Willan Award pel seu servei a la BC Choral Federation. El febrer del 2009, va rebre el premi de la BC Community Achievement, com a reconeixement al seu talent musical, al seu lideratge i treball exemplar. L'any 2011 rep a Vancouver el premi YWCA Woman of Distinction en reconeixement a la seva trajectòria amb l'Elektra. Des de fa tres anys és membre de Chorus America.

ELEKTRA WOMEN'S CHOIR

Early Spring, de Kathleen Allan 

bottom of page