top of page

                          ENSEMBLE VINE

     

És un cor mixt fundat per Keishi Ito l'any 2000, un dels directors més reconeguts del Japó. S’ha especialitzat en la interpretació de la música del Renaixement, repertori religiós de compositors contemporanis i música popular del Japó. El cor també treballa amb joves compositors del seu país. Ha rebut nombrosos premis i destaca per la teatralitat interpretativa en els seus concerts. Ensemble Vine ha enregistrat dos discos i ha estat escollit nombroses vegades per estrenar i enregistrar les obres de compositors contemporanis del seu país.

 

Ensemble Vine ha guanyat set vegades la medalla d'or al National Choral Competition de la Japan Choral Association (incloent 3 premis especials el 2009, 2012 i 2013), i 2 vegades al Takarazuka International Chorus Competition. El cor ha participat en nombrosos festivals del Japó, el “Chorus Messe (Osaka)”, “Alti Vocal Ensemble Festival (Kyoto)”, “All Japan Chorus Festival (Koriyama),” entre d'altres. 

 

El cor destaca per la capacitat comunicativa de les posades en escena durant els seus concerts. Han enregistrat dos CDs de compositors contemporanis japonesos. 

KEISHI ITO, director

Nascut a Kyoto, Keishi Ito es gradua en direcció coral a la Doshisha University. Al mateix temps, essent estudiant universitari, funda el cor Doshisha Glee Club. Després de la seva graduació, inicia la seva carrera professional dirigint nombrosos cors. Al llarg de la seva trajectòria, ha estat guardonat amb 21 premis en competicions nacionals organitzades per la Japan Choral Association, incloent 7 premis amb el seu cor, l'Ensemble Vine.

 

Ha participat a la 7a i 10a edició del WSCM. Conjuntment amb la seva carrera com a director coral, també ha format part del jurat de diferents concursos, ha col·laborat en l'organització de festivals de música coral i ha participat com a ponent en conferències de temàtica coral. També dedica part de la seva carrera professional a la formació de nous directors i a la composició coral. 

Ensemble Vine   

Salve Regina - Ensemble Vine
00:00 / 00:00
Ta Kurios Ilgiesi Tu - Ensemble Vine
00:00 / 00:00
bottom of page