top of page

ESTUDIO CORAL MERIDIES

Estudio Coral Meridies va néixer l'any 2004 com una agrupació artística independent i vocacional de la ciutat de Santa Fe, Argentina. Va ser creat per la professora Virginia Bono, de reconeguda trajectòria nacional i internacional. Està integrat per cantants no professionals entre els quals hi trobem estudiants de música, directors de cor i cantants, tots amb llarga experiència professional. 

 

Meridies és una paraula llatina que significa Sud, i des del seu naixement el Cor s'ha abocat a l'estudi intensiu del repertori coral universal i especialment a la difusió i l'estrena d'obres corals de compositors contemporanis argentins i llatinoamericans. Ha estat reconegut pel públic en general i pels especialistes que destaquen la particularitat del seu so, musicalitat i exquisida interpretació. És així que, Meridies s'ha convertit, pel seu treball seriós i d'altíssim nivell professional, en un dels millors ambaixadors de la música coral sud-americana.

 

Han enregistrat 3 CDs de música argentina. El cor ha estat distingit i premiat en nombroses competicions corals nacionals i internacionals.

 

 

 

 

VIRGINIA BONO, directora

Virginia Bono és directora coral i pedagoga, formada i graduada a Argentina i Alemanya. Ha estudiat amb reconeguts directors argentins, americans i europeus. 

 

És la directora de Estudio Coral Meridies i realitza diferents cursos i tallers de direcció coral per tota argentina. També és membre del tribunal en concursos internacionals de cant coral. Ha rebut diversos premis i distincions tant com a directora, com amb el cor Estudio Coral Meridies. 

ESTUDIO CORAL MERIDIES

"Kasar mie la gaji", de Alberto Grau

bottom of page