top of page

NEW DUBLIN VOICES

Internacionalment guardonat, el cor de cambra New Dublin Voices va ser fundat l’any 2005 per Bernie Sherlock. El seu repertori inclou des de la música medieval a la contemporània, però destaca especialment per la frescor i la originalitat de la interpretació d'un repertori extens que inclou de la música medieval a la contemporània, fent una menció especial al repertori de compositors contemporanis irlandesos. Ha estat guardonat en diversos concursos internacionals i ha estat convidat a participar en alguns dels festivals de música coral més prestigiosos d’Europa: Musique en Morvan (França, 2012), al European Youth Choir Festival (Suïssa, 2014), Polyfollia (França, 2014), i al Festival des Choeurs Lauréats (França, 2015). El seu calendari inclou concerts benèfics, compareixences a la televisió, col·laboracions amb les orquestres professionals irlandeses, i participació en actes oficials.

 

Han estat guardonats amb nombrosos premis en corcursos i festivals de França. Hongria, Alemanya, Finlàndia, Bèlgica, Espanya, Anglaterra o Itàlia, incloent el primer premi al Concorso Polifonico d'Arezzo (2013), el Grand Prix al de la 12th Budapest International Choir Competition (2009), el premi del Fleischmann International Trophy (2015) del Cork International Choral Festival, entre d'altres. 

 

El cor participa a la banda sonora de la pel·lícula "The Letter" (2015), sobre la Mare Teresa de Calcuta. L'any 2010 enregistra 2 CDs: "Something Beginning with B" que recorre la història de la música amb música dels Byrds o The Beatles, i "Christmas with New Dublin Voices" (2014), amb música de compositors irlandesos. 

BERNIE SHERLOCK, directora

Bernie Sherlock és una directora irlandesa reconeguda i premiada amb una llarga trajectòria internacional. Ha format part del jurat de diversos concursos corals i és mestre de direcció coral i d'entrenament auditiu (Aural training). Ha guanyat premis a la millor direcció i interpretació a diverses competicions europees. Així mateix ha impartit diversos seminaris per a nombroses institucions del món coral.

 

Bernie té una gran experiència com directora de diferents cors. Ha estat directoral coral al DIT Conservatory of Music & Drama i directora musical de la Dublin University Choral Society al Trinity College. Des de l'any 2007 és la directora musical de la prestigiosa Culwick Choral Society, fundada l'any 1898, des d'on ha organitzat molts projectes. És la fundadora del cor de cambra  New Dublin Voices.

 

L'any 1993 va fundar a Irlanda la Kodály Society, i és la representant d'Irlanda al World Choir Council. Bernie s'ha format amb directors reconeguts com Peter Erdei, Ildikó Herboly Kocsár i Gerhard Markson.  

New Dublin Voices

Two Beatles Classics: Blackbird and I will

bottom of page