top of page

SONUX ENSEMBLE

És un cor d’homes joves del nord d’alemanya, format pels tenor i els baixos del Chorknaben Uetersen. Té una llarga trajectòria musical i reconeixement pels premis obtinguts en diversos festivals. El repertori del cor inclou obres i autors clàssics i contemporanis, donant una especial importància al repertori més actual, treballant tot tipus d’estils: jazz, pop, etc.

 

El cor escull el seu nou nom Sonux Ensemble la primavera del 2013. La paraula "Sonux" és una barreja entre dues paraules llatines "sonus" (so) i "lux" (llum). El cor va guanyar el primer premi en la sisena edició de la "Deutscher Chor Wettbewerb" el 2002, i el 2005 va ser un dels cinc conjunts seleccionats per participar al "Internationaler Kammerchor Wettbewerb" de Markoberdorf. El 2007 guanyen el primer premi al festival "Schleswig-Holstein singt" a Gut Salzau. Al festival "Chor fest des Deutschen Chorverbandes" del 2008 el cor va ser guardonat amb el primer premi de la categoria "Romantik A" i a la millor interpretació d'una cançó popular. 

 

Juntament amb el cor de cambra I Vocalisti, que també canten sota la direcció de Hans-Joachim Lustig, el cor va oferir un concert únic amb obres del compositor americà Eric Whitacre l'any 2010.

HANS-JOACHIM LUSTIG, director

Fundador i director artístic de I Vocalisti, Hans-Joachim Lustig, després de la seva formació musical, inicia la seva carrera com a director coral. El curs 1994-95 va ser membre del German Music Council. Ha dirigit nombrosos seminaris nacionals i internacionals de direcció coral. Exergeix de jurat en diversos concursos de música coral i ha estat director convidat del Belgrade Radio Choir, el Philharmonia Chorus London i de l'Ankara State Choir.

 

 

SONUX ENSEMBLE

"Light, my light", Vytautas Miškinis and other works 

bottom of page