top of page

TAJIMI CHOIR

Tajimi Choir es funda l'any 1972 com una continuació del cor Tajimi Junior Chamber. Els seus concerts són d'allò més diversos, tot i que alhora presten una important atenció als treballs de compositors japonesos actuals. El cor desenvolupa la seva carrera musical al Japó, però també ha estat convidat a Singapore, Estats Units, Austràlia, Korea del Sud i Taiwan.

 

El cor ha col·aborat amb músics reconeguts com el director Kenichiro Kobayashi i Norichika IImori amb la Nagoya Philharmonic Orchestra, Mayumi Miyata, Ko Ishikawa, Chieko Fukunaga, Mutsuko Fujii i Michio Kobayashi. La seva concepció musical preten cercar la perfecció implacable com "màquines". 

 

L'any 1996, durant el Simposi Mundial de Cant Coral realitzat a Sydney, Mr. Nobuaki Tanaka, en el context de la seva ponència va destacar el Tajimi Choir com a cor model. Van participar al Simposi de Kyoto l'any 2005 i el 2007 van ser convidats a l'Asia Cantat on van interpretar un repertori de música coral contemporània japonesa i l'obra “Pu wi jnuej we fyp” de Iannis Xenakis. El cor col·labora regularment amb l'"Ensemble Sera” orquestra de músics locals, oferint l'oportunitat a molts músics de participar en una orquestra i afrontar projectes importants. Tajimi Choir ha enregistrat més de 10 CD i DVD.

YOKO TSUGE, directora

Yoko Tsuge es forma com a directora coral amb Nobuaki Tanaka, el reconegut director del Tokyo Philharmonic Chorus. Al llarg de la seva carrera professional desenvolupa diverses activitats corals en nombroses escoles on ha estat professora de música. Ha estat guardonada amb el premi del concurs NHK, el premi CBC, i el premi Grossman. 

 

L'any 1985, coneix a Nobuaki Tanaka, qui serà el seu mestre. Yoko estudiarà especialment l'adequació de l'afinació i el color de les veus segons el repertori. Yoko Tsuge organitza regularment més de 20 projectes anuals. Ha preparat "Carmina Burana", la Simfonia "No.9” de Beethoven amb la Nagoya Philharmonic Orchestra de Ken-ichiro Kobayashi i la "Passió Segons Sant Mateu" de J. S. Bach amb Norichika Iimori. Yoko participa com a jurat en nombroses competicions del país i realitza ponències de temàtica coral i alhora segueix investigant i descobrint repertori de compositors japonesos. 

Tajimi Choir 

Hark! Herald Angels Sing

bottom of page