top of page

TORONTO CHILDREN'S CHORUS

Reconegut com un dels millors cors infantils del món, els Toronto Children’s Chorus actualment celebren el seu 38è aniversari i nou anys sota la direcció de la directora internacionalment reconeguda Elise Bradley. Durant el transcrus d'aquests anys, el cor ha guanyat nombrosos premis, incloent l'International Eisteddfod de Wales, el CBC, el Kathaumixw, i el Let the Peoples Sing Competitions de Canada. El cor ha actuat en algunes de les sales més reconegudes del món com el Musikverein, Berlin Dom, Carnegie Hall, Kennedy Center, la Sydney Opera House i Royal Albert Hall, sota la direcció de reconeguts directors com Sir Andrew Davis, Charles Dutoit, Yannick Nézet-Séguin, Peter Oundjian, Krzysztof Penderecki, Sir Simon Rattle, Helmuth Rilling i Sir David Willcocks. 

 

L'any 2012, el cor viatja a Suècia per participar al festival internacional Adolf Fredrik Music School’s, ‘Let the Future Sing', amb cors d'Armènia, Xina, Estònia, Hongria, Estats Units i Ottawa, per participar al ‘Podium 2012’, la conferència nacional de cant coral. El juliol del 2013 viatgen a Cape Town, Johannesburg, Pretoria i Soweto per participar al Ihlombe South Africa Choral Festival. Durant la temporada 2013-2014, el cor va treballar en diversos projectes amb la Toronto Symphony Orchestra i el Toronto Mendelssohn Choir, conjuntament amb el New Zealand Youth Choir, i van realitzar una gira per Halifax per actuar a ‘Podium 2014’, on van enregistrar l'últim CD, titulat "Sounzscapes: From Our Lands", amb música coral comtemporània del Canadà i Nova Zelanda. 

 

El Toronto Children’s Chorus és internacionalment reconegut, no només per l'excel·lència de les seves actuacions i enregistraments, sinó per oferir un ampli repertori que inclou diverses cultures, llengues, tradicions musicals i períodes històrics. El cor ha rebut l'encàrrec d'estrenar més de 40 composicions inèdites de compositors contemporanis. Aquesta temporada, sota el títol de "Music of the Spheres", ofereixen un repertori amb peces de més de 12 països diferents, amb intervenció dels aclamats solistes del cor: James Westman, Russell Braun i Krisztina Szabó. 

ELISE BRADLEY, directora

Elise Bradley és des de fa 9 anys la directora artística del Toronto Children’s Chorus. És una apassionada de la música a tots nivells, premiada i reconeguda internacionalment, és directora del departament de música la Westlake Girls’ High School a Auckland, Nova Zelanda. Va ser cantant solista i membre del New Zealand’s national Chamber Choir i del TOWER Voices NZ. 

 

Com a directora artística ha encarregat obres a compositors canadencs com Martin van de Ven, Ruth Watson Henderson, Donald Patriquin i Elise Letourneau, per ser estrenats per el Toronto Children's Chorus. Ha estat convidada a treballar amb la Toronto Symphony Orchestra, la Toronto Symphony Youth Orchestra, el Bach Consort, Soundstreams, i el Toronto Mendelssohn Choir. 

Toronto Children's chorus

Toronto Children's Chorus at the festival Let the Future Sing 2012

bottom of page