top of page

WESTMINSTER CHOIR

Establint l'estàndard de l'excel·lència coral des de fa 94 anys, el Westminster Choir està format per estudiants del Westminster Choir College, adscrit al Westminster College of the Arts de la Universitat de Rider. És des de l'any 1977 el cor resident del prestigiós Festival Spoleto U.S.A., actuant en format concert i com a cor d'òpera.

 

El seu concerts de "El  Niño" de John Adams, dirigit per Joe Miller al festival d'Spoleto 2014 va rebre molt bones crítiques com la de The New York Times:“...Meticulosament preparat, el cor destaca per la seva presició, equilibri i força". Westminster Choir ha enregistrat 3 CD's amb Joe Miller. El més recent "The Heart’s Reflection", va ser descrit per Daniel Elder a Classics Today com de "primera categoria” i “altament recomanable.” El seu segon disc "Noël", és una col·lecció de nadales franceses i obres sacres i compta amb la col·laboració de Jennifer Larmore i l'organista Ken Cowan.

 

El debut de l'enregistrament del cor amb el mestre Miller, "Flower of beauty", va rebre quatre estrelles de la revista Choir & Organ i es va guanyar elogis de la crítica d'American Record Guide, que va descriure el Westminster Choir com "l'estàndard d'or per als cors acadèmics als Estats Units". Lloat per The New York Times valorant pel "cant incisiu...". El cor també forma el centre del Cor Simfònic de Westminster, que ha tocat i gravat amb els principals directors i orquestres del nostre temps. La temporada del Cor Simfònic 2015-2016 inclou actuacions amb l'Orquestra de Filadèlfia i Yannick Nézet - Séguin, la Filharmònica de Berlín i Simon Rattle, la Filharmònica de Nova York i Jane Glover, i l'orquestra simfònica de Nova Jersey i Jacques Lacombe.

JOE MILLER, director

Joe Miller és el director de dos dels cors americans més reconeguts: The Westminster Choir i el Westminster Symphonic Choir. També dirigeix altres projectes corals de la mateixa institució de la Rider University.

 

Dr. Miller és el director artístic del Spoleto Festival USA. Ha col·laborat amb orquestres i directors internacionalment reconeguts. En temporades recents ha col·laborat amb l'Orquestra Filharmònica de Berlin i Simon Rattle, The Philadelphia Orchestra i Yannick Nézet-Séguin i amb la Simón Bolívar Symphony Orchestra de Veneçuela i Gustavo Dudamel. Dr. Miller és també el fundador del Westminster Summer Choral Festival Chamber Choir, un programa que ofereix un nivell professionalitzador a cantants de cors experimentats.

 

 

WESTMINSTER CHOIR

"White Stones", Thomas La Voy

bottom of page