top of page

WISHFUL SINGING

 

Un concert del grup a capella femení Wishful Singing és una caixa de sorpreses. Les seves cinc cantants amb formació clàssica, combinen amb gran flexibilitat les seves veus per crear una atmosfera única. El repertori d’aquesta formació inclou obres d'estils diferents: del renaixement al barroc, fins a versions del repertori de swing com Mister Sandman.

 

Les cinc integrants de la formació es van conèixer cantant al Cor Jove dels Països Baixos. Va ser allà on van veure la possibilitat de continuar juntes, formant un conjunt vocal femení on poder descobrir i treballar el repertori a capella femení i explorar els seus límits i possibilitats. 

 

El grup vocal ofereix concerts únics i plens d'emoció, de sorpreses i carregats de teatralitat. Les qualitats musicals individuals de les integrants es mostra en la capacitat d'afinació i equilibri sonor col·lectiu. Barregen musicalitat i interpretacions iròniques, còmiques i emotives. Wishful Singing ofereix concerts regulars en sales de concerts com a la Concertgebouw d'Amsterdam, han participat en festivals com el prestigiós City London Festival, hi han viatjat al Japó, EUA, Alemanya, Espanya, Estònia i Itàlia. 

 

L'any 2014 el grup va presentar el seu nou espectacle "The winner takes it all", un espectacle dramatitzat amb pincellades iròniques i divertides sobre el cant i l'esport. La temporada 2015-2016 han preparat un espectacle infantil en coproducció amb la productora Orkaan. 

 

Wishful Singing treballa activament per augmentar el repertori femení a capella, encarregant sovint noves composicions. A més, el conjunt també col·labora sovint, en diferents contextos, amb altres músics, artistes i joves talents. Amb el pianista de jazz Bert van den Brink, van oferir un concert  al Concertbebouw d'Àmsterdam. També han col·laborat amb el quartet de corda francès Quator Hermès i amb altres formacions com ASKO|Schönberg i Slagwerk Den Haag. Amb aquests dos ensembles Wishful Singing ha interpretat el "Tehillim" de Steve Reich i obres d'altres 18 compositors holandesos rellevants.

WISHFUL SINGING

Mr. Sandman

bottom of page