top of page

QUÈ ET CAL SABER DE BARCELONA

BENVINGUTS A BARCELONA

La web de turisme oficial de l'Ajuntament de Barcelona, t'ajudarà  a planificar el teu viatge.

APPs PER CONÈIXER LA CIUTAT

Us oferim una sel·lecció de les millors APPs per a telèfons mòbils, perquè no us perdeu cap detall durant la vostra estada a la ciutat.

Rutes i guies

BCN Paisatge

BCN Paisatge convida a descobrir elements singulars del paisatge urbà de Barcelona. És una guia completa per conèixer els símbols que pots trobar passejant. Sense necessitat de connexió a Internet.

Antoni Gaudí

Antoni Gaudí - The complet guide, és una guia molt completa que inclou tots els monuments i edificis projectats per l'arquitecte Antoni Gaudí. Es pot descarregar en anglès i alemany.

Barcino 3D

Descobreix els orígens de l'antiga ciutat romana de Barcelona: la Colonia Iulia Augusta Faventia Paterna Barcino, de finals del s.III d.C. Podràs descobrir les restes dels edificis romans que encara es conserven avui dia.

BCN Guia Oficial

L'APP oficial de l'oficina de Turisme de l'Ajuntament de la ciutat, és gratuïta i permet dissenyar el teu viatge, planificar rutes i descarregar-te mapes.

ART Públic

L'aplicació permet cercar els diferents elements de l’Art Públic de Barcelona. Cada element inclou una breu fitxa descriptiva. Els comentaris estan disponibles en català, castellà i anglès.

Memòria BCN

Memòria BCN, proposa 10 rutes per conèixer els espais històrics més significatius de la Barcelona del segle XX. De la proclamació de la República Catalana a la transició democràtica. 

Museus

BCN Museus

Aplicació que presenta els museus de la ciutat, i inclou els horaris, l’adreça, exposicions, enllaç de venda d’entrades, enllaços a audioguies i/o app, etc.

Park Güell

És la guia oficial del parc. Permet recòrrer el Park Güell i descobrir el modernisme gaudinià. Inclou textos, una audio guía, un mapa detallat, rutes i tota la informació pràctica.

La Sagrada Família

És una aplicació desenvolupada per la Junta Constructora de la Basílica de la Sagrada Família que permet fer un recorregut virtual pel seu interior. 

PARCS I FONTS IMPRESCINDIBLES

Parc de Montjuïc

Tibidabo

Font màgica de Montjuïc 

Horari de funcionament:

Dijous, divendres, dissabte i diumenge, de les 21.30h a les 23.00h. Les coreografies són a les 21.30h, a les 22.00h i a les 22.30h.

 

Adreça: Plaça Carles Buigas 1. 

Metro: L1 i L3, parada Espanya, Bus: 55 i bus turístic, parada Museu Nacional d'Art de Catalunya. Pàrquing de bicicletes i Bicing.

TURISME GASTRONÒMIC

BARCELONA PLAT A PLAT

Descobreix els secrets de la cuina catalana a través d'una selecció de les receptes més representatives de la nostra cuina.

 

Clica la imatge de l'esquerra!

CERCADOR DE RESTAURANTS

Turisme de Barcelona proposa una sel·lecció dels millors restaurants de la ciutat. Clica la imatge i cerca el teu restaurant!

APP GLUTEN FREE

Gastronomia per celíacs. Aquesta App està destinada a cercar botigues i restaurants que ofereixen carta i menú sense gluten.

bottom of page