top of page

Organitzadors de l'11è WSCM

El dia 20 d’octubre de 2014, es va formalitzar l’acord oficial perquè Barcelona sigui la seu del proper Simposi Internacional de Música Coral que es celebrarà a Barcelona del 22 al 29 de juliol del 2017. 

 

La FCEC està treballant conjuntament amb la IFCM perquè l’11 Simposi Internacional de Música Coral sigui un esdeveniment inoblidable. L’eslògan del WSCM11 és  Els colors de la pau. Els colors simbolitzen el pluralisme de la vida coral internacional. Les diferents estructures, sons, tècniques, seran l’essència dels concerts, tallers, conferències i taules rodones que es presentaran al Simposi. La música coral juga un paper fonamental en la construcció d’un món de pau, perquè fomenta l’harmonia i el respecte mutu, la solidaritat i la barreja de diferents cultures. Nosaltres volem contribuir a aquest noble objectiu amb l’expressió més humana de la música: el cant.

IFMC 

La International Federation for Choral Music neix el 1982 amb el propòsit d’apropar la música coral als ciutadans del món. L’organització té com objectiu fomentar el desenvolupament internacional del món coral, propiciant i facilitant les relacions i l’intercanvi arreu del món, respectant la diversitat cultural per tal d’enriquir i fomentar el respecte per la diversitat cultural.

FCEC 

La Federació Catalana d’Entitats Corals neix el 1982 amb la finalitat essencial d’impulsar i coordinar les activitats corals de les entitats federades (més de 500), assessorant i orientant les agrupacions corals adherides i promovent-ne de noves. És membre d’Europa Cantat i de l’IFCM. La FCEC, té una llarga experiència en el món coral internacional i cada any organitza el Festival Internacional de Cant Coral de Barcelona, que compta ja amb 50 edicions.

L’organització del Simposi recau en dos Comitès que treballaran conjuntament però que realitzaran tasques especialitzades.

Comitè Administratiu

Michael J. Anderson (USA)    Håkan Wickström (Finlàndia)     Francesco Leonardi (Itàlia)

                   IFCM                                            IFCM                                              IFCM 

 Montserrat Cadevall (CAT)              Lluís Gómez (CAT)                    Josep Antonio (CAT)

                    FCEC                                             FCEC                                               FCEC

Comitè Artístic

Ana Maria Raga (Veneçuela)        Ko Matsushita (Japó)          Junita van Dijk (Sud Àfrica)         Philip Brunelle (USA)

                   IFCM                                            IFCM                                           IFCM                                           IFCM

    Xavier Baulies (CAT)              Raimon Romaní (CAT)                  Josep Vila (CAT)

                 FCEC                                            FCEC                                            FCEC

Col·laboradors de l'11è WSCM

bottom of page