top of page

Del 22 al 29 de Juliol de 2017

WSCM11, Barcelona 2017

El dia 20 d’octubre de 2014, es va formalitzar l’acord oficial perquè Barcelona sigui la seu del proper Simposi Internacional de Música Coral del 22 al 29 de juliol del 2017. La signatura del contracte es va realitzar a l’ESMUC, que juntament amb l’Auditori de Barcelona, seran la seu principal que acollirà aquest esdeveniment. El contracte va ser signat pel president de la IFCM, Michael J. Anderson i per la presidenta de la FCEC, Montserrat Cadevall.


Aquest Simposi té el recolzament de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, així com de l’Auditori de Barcelona, l’ESMUC i el Museu de la Música. Es tracta de l’11è Simposi Internacional de Música Coral, una trobada mundial de directors, compositors, professionals de la música, editors i amants de la música coral. Durant el simposi hi tindran lloc conferències, màster classes, concerts, presentacions de partitures, mostra d'expositors, d'editors, seminaris i taules rodones. Hi assistiran els millors cors i directors a nivell internacional, especialment escollits per a l’ocasió.


An official agreement was signed on 20th October 2014 stating that Barcelona will host the next International Symposium of Choral Music in 2017. The agreement was signed at l’Escola Superior de Musica de Catalunya (ESMUC), which together with l’Auditori de Barcelona, will host the activities of the event. The agreement was signed by the president of the International Federation of Choral Music (IFCM), Michael J. Anderson and the president of the Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC), Montserrat Cadevall.


The Symposium has the support of the Catalan institutions: Generalitat de Catalunya (Catalan government), Diputació de Barcelona (provincial government) and Ajuntament de Barcelona (municipality), as well as the support of the Auditori de Barcelona, the Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) and Museu de la Música. During this World Symposium on Choral Music, the 11th edition, a lot of activities will take place: lectures, masterclasses, concerts, music expo, etc. Concerts will be performed by the best choirs in the world, chosen after a careful selection.






bottom of page