top of page

Del 22 al 29 de Juliol de 2017

El Simposi de Barcelona es presenta oficialment / The symposium is presented in Barcelona

El dia 20 de juny es va presentar el Simposi de Barcelona dins del concert extraordinari celebrat al petit Palau del Palau de la Música Catalana, en què van participar la Coral Càrmina i el Cor Ariadna de l’Agrupació Cor Madrigal. Aquest també va ser el primer concert que va donar el tret de sortida a la celebració del 50 Festival Internacional de Cant Coral de Barcelona.On June 20, the Barcelona Symposium was presented in a special concert held at the Petit Palau (Palau de la Música Catalana), with the choirs Coral Carmina and Cor Ariadna de l’Agrupació or Madrigal. This was also the first concert that gave the start to the 50th International Choir Festival in Barcelona.


bottom of page