top of page

Del 22 al 29 de Juliol de 2017

Els Colors de la Pau / The Colours of Peace

El lema del Simposi és: “Els colors de la pau”.

Els colors simbolitzen el pluralisme de la vida coral internacional. Diferents estructures, sons, tècniques, que seran l’essència dels concerts, tallers, conferències i taules rodones que es presentaran al Simposi. La música coral juga un paper fonamental en la construcció d’un món de pau, fomentant l’harmonia i el respecte mutu, la solidaritat i la barreja de diferents cultures. Volem contribuir a aquest noble objectiu amb l’expressió més humana de la música: Cantar!

The theme for the Symposium is:The Colours of Peace”.

The colours symbolise the diversity of international choral life. Different structures, sounds and techniques will be the essence of the concerts, workshops, conferences and round tables presented by the Symposium. Choral music plays a fundamental part in the building of a world at peace, formenting harmony, mutual respect, solidarity and the mix of different cultures. We want to make a contribution to this noble goal through the most human expression of music; Singing!


bottom of page