top of page

Del 22 al 29 de Juliol de 2017

Els espais del Simposi / The venues of the Symposium

L’11è Simposi Mundialde Música Coral tindrà lloc en els espais més representatius de l’escena musical de Barcelona. L’Auditori, és un gran complex musical on a més d’albergar-hi diferents sales de concerts, també hi té la seva seu l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Museu de la Música. Dissenyat per Rafael Moneo l’any 1999, es troba en un lloc estratègic de la ciutat per la seva ubicació cèntrica on conflueixen les tres avingudes més grans i amb més afluència de la ciutat (la Diagonal, la Gran Via i la Meridiana), per la seva proximitat al Teatre Nacional de Catalunya, al districte 22@, la Torre Agbar, el mercat dels Encants Nous, el centre comercial de les Glòries i a 15 minuts caminant del casc antic de la ciutat i de la Sagrada Família.


Tot i que el centre de les activitats serà el complex format per L'Auditori i l'ESMUC, també es realitzaran en altres espais com l'auditori de la UPF, l'auditori del CaixaFòrum, el Palau de la Música Catalana i la Basílica de Santa Maria del Pi.


Venues of the Symposium

The 11st World Symposium on Choral Music will be in the most representative venues of the musical life in Barcelona. L'Auditori is a big musical complex with different music halls, the higher music school of Catalonia (ESMUC) and the Museum of Music. Designed by Rafael Moneo in 1999, its located in a strategic place for its central location at the confluence of the three most largest city avenues (the Diagonal, the Gran Via and the Meridiana), for its proximity to the Teatre Nacional de Catalunya, the 22@ district, the Agbar Tower, the Encants Nous market, Les Glòries shopping center and finally 15 minutes walk from the Gothic Square and Sagrada Família.


The center of the activities is the complex of L'Auditori/Esmuc. In addition, concerts will be held at venues as emblematic as those of the Palau de la Música Catalana, l’Auditori Caixa Fòrum and the Basílica de Santa Maria del Pi, among others.


bottom of page