top of page

Del 22 al 29 de Juliol de 2017

Resultats de l'Assemblea General 2024

El passat dissabte, dia 2 de març, la Societat Cultural La Vicentina de Sant Vicenç dels Horts va ser l'escenari de l'Assemblea General de la Federació Catalana d'Entitats Corals (FCEC). Aquesta trobada va transcórrer de manera summament satisfactòria, amb una destacada participació dels membres i col·laboradors de la federació. Volem expressar el nostre sincer agraïment a totes aquelles persones que van participar-hi amb la seva assistència i van contribuir al bon desenvolupament de la reunió.

Durant l'Assemblea, es van presentar diverses candidatures per als diferents càrrecs que calia renovar de la junta directiva. Els candidats eren: Montserrat Rios per a la presidència, Montserrat Cadevall per a la secretaria, Enric Genescà i Mar Pujol per a la vocalia i Lucia Beresova, Enric Gavaldà, Jordi Lalanza i Bernardo Latini per a l'Equip Tècnic. Després d'un procés de votació democràtic, els membres van escollir Montserrat Rios com a presidenta, Montserrat Cadevall com a secretària, Mar Pujol com a vocal, i Lucia Beresova i Enric Gavaldà per a l'Equip Tècnic. Volem agrair a tothom l'esforç i les ganes d'implicació que han mostrat cap a la nostra entitat.

Aprofitant l'ocasió, volem reconèixer l'excel·lent tasca acomplerta per Montserrat Cadevall durant els seus vint anys de presidència. Li volem expressar el nostre més sincer agraïment per la seva dedicació i compromís en la gestió de la federació durant aquest temps. Confiant plenament en les capacitats i el compromís de la nova presidenta, Montserrat Rios, estem segurs que continuarà amb èxit la tasca de la seva predecessora en la direcció de la FCEC.
Comments


bottom of page